Gizlik ve Kişisel Veriler

VİA PERAKENDE İNŞAAT VE PROJE GELİŞTİRME SANAYİ VE TİCARET A.Ş.



Via Perakende İnşaat Ve Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret A.Ş. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca yürüttüğümüz uyumluluk çalışmaları ile şirketimiz tarafından verisi işlenen tüm gerçek kişilerin, gerçek kişi müşterilerin ve tüzel kişi müşterilerin temsilcilerini belirlenebilir kılan her türlü veriyi sitemizde belirtilen politikalarla; hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun; doğru ve gerektiğinde güncel; işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü; ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilerek; belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenmekte olduğunu tarafınıza bildiririz.

Veri sorumlusu sıfatını haiz şirketimizin; kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini engelleyip, kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önleyerek, kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirlerin alınmış olduğunu belirtmek isteriz.

Şirketimizin politikalarını ve aydınlatma metinlerini yan tarafta yer alan KVKK kılavuzumuzdan okuyabilirsiniz veya verilerinizle ilgili soru ve taleplerinizi ilgili kişi sıfatıyla tarafımıza iletebilmeniz adına 'İlgili Kişi Başvuru Formunu' doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla.

0

ALIŞVERİŞ MERKEZİ

0

OFİS VE YAŞAM PROJESİ

0

M2 KİRALABİLİR ALAN

0

EĞLENCE MERKEZİ

Bize Ulaşın!

Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. No:19 Viaport - Pendik / İstanbul

0216 696 10 01 (Pbx)

info@viaprp.com

Bizi Takip Edin!